Sluit je aan bij de
snelst groeiende speler

Electronics for Business stamt af van Radio Obbink B.V. Deze elektronicaketen is opgericht in 1934. In 2020 is de afdeling import/export en distributie opgesplitst waardoor Electronics for Business is ontstaan.

Electronics for Business is met Obbink & BoXXer al jaren de snelst groeiende speler in elektronica retail in de Benelux. Hiermee is Electronics for Business uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van consumentenelektronica en witgoed.

Daarom kiest u
Electronics for Business

Producten
0 +
Landen
0
jaar actief
0
Klanten
0 +

De kracht van samenwerken

Electronics for Business is al jaren actief in import, distributie en export van witgoed, bruingoed, kleine huishoudelijke apparaten, computers en accessoires. Electronics for Business is onderdeel van de Obbink / BoXXer groep. Electronics for Business heeft internationale zakenpartners in meer dan 30 landen op verschillende continenten.

Onder onze klanten vallen de belangrijkste nationale en internationale winkelketens, een groot aantal kleinere winkelketens en distributeurs. Daarnaast heeft Electronics for Business een nauwe samenwerking met een groep independent retailers in de Benelux.

Distributie met ambitie

Electronics for Business groeit al jaren door, zowel in aantal klanten, samenwerkingen met nieuwe leveranciers als het continue bijstellen en vergroten van het actuele assortiment. De belangrijkste focus ligt op het ontwikkelen van het productassortiment met bestaande leveranciers en het verder ontwikkelen van het klantenbestand in de Benelux.

Interesse in een samenwerking?

Heeft u vragen of interesse in een samenwerking met Electronics for Business?

Neem dan gerust contact met ons op via e-mail: info@eforb.nl of per telefoon:  +31 (0)544 394 – 878.